“Charlotte har selv været det igennem, og det er meget betryggende…”

Siden teenageårene har jeg haft hudproblemer, men da jeg stoppede på p-piller et par år tilbage, accelererede problemerne og min hud gik amok. Jeg har siden ikke kunne få den under kontrol, hverken med nærende mad, kosttilskud eller anden professionel hjælp. 

Efter grundig vejledning og forløb hos Charlotte med bioidentiske hormoner, kosttilskud og detox, er min hud nu faldet til ro og inflammationen er næsten væk – fantastisk. Derudover har jeg fået mere overskud og energi. Charlottes hjælp har haft stor positiv effekt på mit liv – for det siger jeg mange tak 🙏

Maria 29 år

Jeg havde hjertebanken, monster hedeture, dårligt søvnmønster og koncentrationsbesvær. Jeg havde det næsten konstant skidt, og jeg havde svært ved at passe mit arbejde – en hård tid i menupausen!

Charlotte brænder for at hjælpe og hjalp mig med at få balance i mine hormoner og finde de helt rigtige tilskud af vitaminer og mineraler, der passede præcis til mine udfordringer. Jeg fik også ny viden omkring fordøjelse og udrensning igennem hendes forløb, hvor jeg virkelig følte, at jeg fik støtte hele vejen. Naturlig hormonterapi har virkelig hjulpet mig – de helt store hjælpere har været bio-identisk progesteron, som meget hurtigt havde en virkning på mig men også nye udrensnings teknikker, som jeg ikke kendte til.

Lisbeth 48 år

Som raskopereret for brystkræft, satte jeg spørgsmålstegn ved, hvilken behandling jeg kunne få uden for mange bivirkninger. Jeg ønskede ikke medicin, men jeg havde det så skidt med meget dårlig søvn, højt kolesterol, højt blodtryk og en vægt der bare steg og steg, væske i kroppen, ingen sexlyst og jeg følte mig ofte totalt modløs.

Udover at få afklaret hvilke hormoner jeg manglede, har Charlotte hjulpet mig med af få målt mine stofskiftehormoner, som lægerne mente var helt normale. På opfordring fra hende, fik jeg en udvidet blodprøve, der viste, at mit stofskifte var for lavt, og hun guidede mig til hvilken behandling, som jeg kunne vælge. Charlotte har selv været dette igennem, og det er meget betryggende. Hun har en stor indsigt i mulighederne, der findes.

Jeg er dybt taknemmelig for al den hjælp, Charlotte giver og har givet mig, og for den indsigt hun har hjulpet mig til at få omkring mig selv og min krop, og ikke mindst hvad jeg skal gøre fremover. Charlotte er kompetent og man føler sig i trygge hænder. Det er vigtigt for mig.

Linda  55 år

Jeg kom til Charlotte efter en konsultation hos en anden vejleder. Desværre var mine symptomer ikke blevet bedre efter 1,5 år. Jeg besluttede mig for, at konsultere Charlotte og tage en ny hormontest hos hende. Hun har en evne til at simplificere processen og lave et forløb, hvor de vigtigste brikker kommer i spil. Jeg føler helt klart, at min krop nu er på vej i den rette retning. Det er stadig en proces, men hedeturene er betydelig færre, søvnen er bedre og der bliver taget hånd om mig – det savnede jeg før. Jeg er nu med på, at der ikke findes et quick-fix og det indebærer nogen forandringer i ens liv. Det er jeg nu bevidst om. Det er afgørende, at lære, at vi skal lytte og samarbejde med kroppen, for at forandringerne kan ske. Dette er min nye indsigt som Charlotte har lært mig. Jeg kan give hende min varmeste anbefaling.

Lise Carstensen 55 år

De sidste 5 år har jeg haft meget kraftige blødninger, som nærmest lagde mig ned hver måned. Hver måned vidste mine nærmeste, at nu er det den tid på måneden, så jeg havde klart også PMS; var irritabel, væske i kroppen, ømme bryster og store humørsvingninger. Charlotte har givet mig mange gode vejledninger ( nogen så enkle, at man undrer sig, vi ikke alle ved om) men efter kort tid på bioidentisk progesteron ændrede mine kraftige blødninger til at være meget mere milde – det var en kæmpe lettelse! Ville ønske, at jeg havde vidst dette tidligere.

Wickie 50 år