Kropslig lykke

Fra inflammation til anti-inflammation – det er vores bedste odds.

Vidste du, at halvdelen af den Dioxin, som du indtog for 11 år siden, stadig befinder sig i din krop? Dioxin er en samlebetegnelse for en gruppe klorholdige giftstoffer, som fører til øget risiko for kræft.

Der er adskellige gode grunde til at skille sig af med alle de hormonforstyrrende stoffer i kroppen – hvis du går op i din sundhed.

Detox er ikke bare en trend, men måske det allervigtigste af tiltag, som du kan tage med dig for at undgå ophobning af disse ødelæggende stoffer i din krop. De nedsætter dit immunforsvar, giver betændelsestilstande, inflammation, hormonforstyrrelser og nedsat livsglæde. Uanset om du er mand eller kvinde.

Jeg læser og studerer alt den seneste forskning, og et af mine slåpunkter handler om udrensning. Udrensning kan gøres på mange måder, og kan være med til at genoprette din hormonbalance. Hormonerne kan, i det rigtige miljø, omdanne sig og gå i en skøn forening med dine celler. Ved at skabe et miljø i din krop, hvor inflammation og celleforandringer ikke får grobund til at udvikle sig til lidelser og kræft.

Det er de bedste odds, vi har i denne verden, hvor vi desværre ikke 100% kan eliminere dioxin og de mange tungmetaller fra vores liv.

Efter at have arbejdet med sindet i de sidste 15 år via coaching og rådgivning, har jeg lært at forstå betydningen af tankernes- og følelsernes kraft, og jeg vil elske at dele min viden med dig og hjælpe dig med at opnå lykke på celleplan.

Jeg vil elske, at føre dig igennem denne nye forskning.

Kærligst

C