celler-kend-dine-hormoner

Bioidentiske Hormoner

Kroppen mangler kun de hormoner der er magen til dem, som den selv producerer – bioidentiske hormoner.

Din hjerne har brug for progesteron. Din tarm har brug for progesteron.  Dit sex-liv har brug for progesteron. Progesteron stimulerer synapse dannelser som overfører impulser imellem cellerne og giver signaler fra hjernen ud til resten af kroppen. Ved at tilføre bioidentisk progesteron i rigtige mængde efter en hormontest kan du få dit liv tilbage. Men der er også DHEA og stress hormonet cortisol- derfor giver det mening at få foretaget en hormontest. 

DETOX Fra inflammation til anti-inflammation – det er vores bedste odds.

Vidste du, at halvdelen af den Dioxin, som du indtog for 11 år siden, stadig befinder sig i din krop? Dioxin er en samlebetegnelse for en gruppe klorholdige giftstoffer, som fører til øget risiko for kræft. 

Detox er ikke bare en trend, men måske det allervigtigste af tiltag, som du kan tage med dig for at undgå ophobning i kroppen.  De nedsætter dit immunforsvar, giver betændelsestilstande, inflammation, hormonforstyrrelser og grobund for celleforandringer som kan udvikle sig. Jeg arbejder med de sidste nye forskningstiltag, som støtter og hjælper kroppen med at skabe et sundt miljø.  

LÆS HER OM DINE MULIGHEDER I SHOPPEN ->