Handelsbetingelser

Charlotte Theibel, Nygårdsvej 2,1 , 6700 Esbjerg

Kontakt info@kenddinehormoner.dk.

Priser er i danske kroner medmindre andet er angivet.

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser er i danske kroner ex. moms medmindre andet er angivet. Der opkræves ikke moms på hormonvejledning.

Alle konsultationer, forløb osv. betales forud før arbejdet påbegyndes med mindre andet aftales. Alle testforløb skal benyttes indenfor 6 måneder med mindre andet aftales.

Personoplysninger

Jeg videregiver ikke personoplysninger på mine klienter.

Brugsaftale

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt, og må ikke overdrages til en anden person. Enhver form for videregivelse af min vejledning, materiale og produkter er ikke tilladt. Som klient er det dit ansvar, at det udleverede materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt må ikke distribueres på nogen måde. Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, produceret og distribueret af mig, Charlotte Theibel.

Øvrigt

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres.

Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende forløb.

Foredrag

For foredrag gælder dit køb kun og udelukkende deltagelse til det pågældende foredrag, som du har købt. Køb kan således ikke ombyttes til noget andet.

Disclaimer

Indholdet i vejledningen er skrevet i bedste viden, denne skal dog ikke erstatte professionel lægelig diagnostik, rådgivning og behandling.

Min vejledning kan være et supplement og en hjælp til at komme frem til den rigtige behandling ved dine symptomer. Vær opmærksom på, at jeg vejleder i brugen af bio-identiske hormoner – jeg hverken sælger eller behandler med hormoner. Brugen og køb af naturlige hormoner er på eget ansvar.

Behandling af personoplysinger

Jeg opbevarer kun et minimum af persondata for at levere min service; navn, fødselsdato, e-mail adresse og fysisk adresse.

Jeg accepterer ikke sensitiv information i kontaktformularer, kommentarer og lignende. Modtages dette, så slettes det igen hurtigst muligt.

logo-charlotte-theibel-bhrt