Jeg bruger min viden fra Charlottes coaching hver eneste dag, som en helt naturlig del af min tankeproces.…”

Jeg bruger min viden fra Charlottes coaching hver eneste dag, som en helt naturlig del af min tankeproces.…”

Min hustru og jeg lærte Charlotte Theibel at kende gennem flere ugentlige servicekontakter på hendes arbejdsplads .

Charlottes utrolig positive , smilende , forstående og venlige væsen løste alle problemer her med andre mennesker – selv de allervanskeligste – så vor nysgerrighed blev pirret , for hvordan kunne en person være så enestående ?

Vi begyndte også at tænke grundigere over Charlotte , da jeg på grundlag af en scanning havde fået konstateret gigt i knæet og skulle opereres og stod og diskuterede dette med en gruppe mennesker , da jeg pludselig så på Charlotte lidt væk , der bare rystede på hovedet – meget lidt . Jeg sagde nej til operationen og er Charlotte dybt taknemmelig den dag i dag !

Vi opdagede, at Charlotte kunne nogle ting og havde et indgående kendskab til andre , hvorfor vi tog timer hos hende for at få bedre styr på en del problemer , fordi hun rummede GLÆDE og KÆRLIGHED til livet mere end normalt , og så har hun nogle spirituelle værktøjer, som er utrolige.

Vi havde problemer indbyrdes og hver for sig , men når timen var endt, var vi altid glade og arbejdede med det, vi gerne ville forandre hos os selv.

Selvtilliden steg, og andres meninger om mig/os tonede ned . Bryder folk sig ikke om mig/os i dag konkluderes : Det er ikke mit/vort problem! Og så fremdeles med andre snærende bånd! Jo , Charlotte kan nogle ting , som andre terapeuter ikke kan , og hendes indfaldsvinkel er utrolig spændende . Hvad prisen for en time er betyder intet , for man kan ikke undgå at få noget med , som ikke glemmes og som har værdi i dagligdagen. Vi har konsulteret rigtig rigtig mange behandlere , og har et godt kendskab til mange retninger , men ingen slår Charlotte . Jeg/vi har ikke haft kontakt med hende i flere år ( selvom vi føler hun er der ) , men klarer os , som vi ønsker . Får vi brug for hjælp en dag , bliver det hende! Gå trygt til Charlotte Theibel – om ikke andet , så får du en stund med menneskelig varme , du vil nyde og huske ! Og så kan du begynde at ØNSKE !

Med glæde Bronja & Henning

”Jeg vidste det!

Jeg er ikke religiøst. Jeg synes, meditation er virkelig kedeligt. Jeg dyrker ikke yoga og spiser ingen eksotiske urter. Så hvad var det, der fik mig til at lede? Nysgerrighed!  

Jeg har altid haft en instinktiv følelse af, at jeg var en del af en større sammenhæng. Ikke nødvendigvis sammenhæng mellem mennesker, dyr etc. – men en universel sammenhæng. I know – det lyder lidt som volapyk, så lad mig forsøge at forklare. Da jeg begynder at se mig om efter én, der kan vise mig en større sammenhæng, er det fordi jeg er nysgerrig efter at forstå, hvordan tingene virkelig hænger sammen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg på dette tidspunkt, går glip af en masse fantastiske oplevelser, fordi jeg ikke forstår, hvordan tingene egentlig er forenet. Det er lidt som at misse årets bedste fest, bare fordi du ikke kan finde døren.

Charlotte er den bedste vejviser, jeg kunne ønske mig. Jeg skulle ikke tæske mig igennem læssevis af bøger, lave vision boards, meditere i evigheder el. lign. for at få min ah-ha oplevelse. Charlotte var fantastisk god til at tune ind på mig, så det aldrig blev en slavisk proces, der skulle følges, hvilket var en stor befrielse for mig. Jeg bruger min viden fra Charlottes coaching hver eneste dag, som en helt naturlig del af min tankeproces. At have en meget klar viden om, hvordan jeg selv – helt uafhængig af andre – kan skabe de oplevelser, jeg vil have i livet, er uvurderligt!

Der er intet mystisk eller uforklarligt i det – det er faktisk så indlysende simpelt. Sidder jeg så bare som Peter Plys med måsen plantet i guldkrukken og æder mig fed i honning hver dag? (her vil venner og familie råbe et rungende ”ja”, hvad maden angår). Nix! Jeg har lige så mange udfordringer, som alle andre, men det befriende er, at jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre ved det, når noget rammer mig.”

Carina Svendsen – Kend dine penge Aps

”Igennem coaching sessioner hos Charlotte Theibel er jeg blevet bevidst, om de ting der sker omkring mig, jeg har lært at give slip på modgangen og flyde med strømmen. Møder jeg de samme mønstre igen og igen, ved jeg, at jeg har til gode at blive yderligere bevidst om min tankegange og følelser. Når der sker mystiske bump eller andre vinker på min vej igennem livet, har jeg lært at anskue dem nysgerrigt og åbent i stedet for at blive bange og kæmpe imod. Charlottes tilgang er lige til og meget praksisnær, de værktøjer jeg fik med fra hver session var 1:1 overførbar, de var overskuelige og krævede ikke at jeg på nogen måde skulle lægge hele mit liv om.

Mit liv er blevet lettere at være i, det er blevet mere spændende og positivt, mennesker dukker op på de mest fantastiske tidspunkter, jobs kommer og går, penge kommer og går alt imens min kærlighed til livet vokser, det er et dejligt fundament at have.

Charlotte er et åbent, venligt og inspirerende menneske, jeg har følt mig utrolig tryg i vores sessioner og ønsker at andre vil give dem selv muligheden for at leve et lettere liv.”

Mika Røsholt, 34 år

Siden teenageårene har jeg haft hudproblemer, men da jeg stoppede på p-piller et par år tilbage, accelererede problemerne og min hud gik amok. Jeg har siden ikke kunne få den under kontrol, hverken med nærende mad, kosttilskud eller anden professionel hjælp. 

Efter grundig vejledning og forløb hos Charlotte med bioidentiske hormoner, kosttilskud og detox, er min hud nu faldet til ro og inflammationen er næsten væk – fantastisk. Derudover har jeg fået mere overskud og energi. Charlottes hjælp har haft stor positiv effekt på mit liv – for det siger jeg mange tak 🙏

Maria 29 år

Jeg havde hjertebanken, monster hedeture, dårligt søvnmønster og koncentrationsbesvær. Jeg havde det næsten konstant skidt, og jeg havde svært ved at passe mit arbejde – en hård tid i menupausen!

Charlotte brænder for at hjælpe og hjalp mig med at få balance i mine hormoner og finde de helt rigtige tilskud af vitaminer og mineraler, der passede præcis til mine udfordringer. Jeg fik også ny viden omkring fordøjelse og udrensning igennem hendes forløb, hvor jeg virkelig følte, at jeg fik støtte hele vejen. Naturlig hormonterapi har virkelig hjulpet mig – de helt store hjælpere har været bio-identisk progesteron, som meget hurtigt havde en virkning på mig men også nye udrensnings teknikker, som jeg ikke kendte til.

Lisbeth 48 år

Som raskopereret for brystkræft, satte jeg spørgsmålstegn ved, hvilken behandling jeg kunne få uden for mange bivirkninger. Jeg ønskede ikke medicin, men jeg havde det så skidt med meget dårlig søvn, højt kolesterol, højt blodtryk og en vægt der bare steg og steg, væske i kroppen, ingen sexlyst og jeg følte mig ofte totalt modløs.

Udover at få afklaret hvilke hormoner jeg manglede, har Charlotte hjulpet mig med af få målt mine stofskiftehormoner, som lægerne mente var helt normale. På opfordring fra hende, fik jeg en udvidet blodprøve, der viste, at mit stofskifte var for lavt, og hun guidede mig til hvilken behandling, som jeg kunne vælge. Charlotte har selv været dette igennem, og det er meget betryggende. Hun har en stor indsigt i mulighederne, der findes.

Jeg er dybt taknemmelig for al den hjælp, Charlotte giver og har givet mig, og for den indsigt hun har hjulpet mig til at få omkring mig selv og min krop, og ikke mindst hvad jeg skal gøre fremover. Charlotte er kompetent og man føler sig i trygge hænder. Det er vigtigt for mig.

Linda  55 år

Jeg kom til Charlotte efter en konsultation hos en anden vejleder. Desværre var mine symptomer ikke blevet bedre efter 1,5 år. Jeg besluttede mig for, at konsultere Charlotte og tage en ny hormontest hos hende. Hun har en evne til at simplificere processen og lave et forløb, hvor de vigtigste brikker kommer i spil. Jeg føler helt klart, at min krop nu er på vej i den rette retning. Det er stadig en proces, men hedeturene er betydelig færre, søvnen er bedre og der bliver taget hånd om mig – det savnede jeg før. Jeg er nu med på, at der ikke findes et quick-fix og det indebærer nogen forandringer i ens liv. Det er jeg nu bevidst om. Det er afgørende, at lære, at vi skal lytte og samarbejde med kroppen, for at forandringerne kan ske. Dette er min nye indsigt som Charlotte har lært mig. Jeg kan give hende min varmeste anbefaling.

Lise Carstensen 55 år

De sidste 5 år har jeg haft meget kraftige blødninger, som nærmest lagde mig ned hver måned. Hver måned vidste mine nærmeste, at nu er det den tid på måneden, så jeg havde klart også PMS; var irritabel, væske i kroppen, ømme bryster og store humørsvingninger. Charlotte har givet mig mange gode vejledninger ( nogen så enkle, at man undrer sig, vi ikke alle ved om) men efter kort tid på bioidentisk progesteron ændrede mine kraftige blødninger til at være meget mere milde – det var en kæmpe lettelse! Ville ønske, at jeg havde vidst dette tidligere.

Wickie 50 år

logo-charlotte-theibel-bhrt
logo-charlotte-theibel-bhrt