Jeg bruger min viden fra Charlottes coaching hver eneste dag, som en helt naturlig del af min tankeproces.…”

Jeg bruger min viden fra Charlottes coaching hver eneste dag, som en helt naturlig del af min tankeproces.…”

Min hustru og jeg lærte Charlotte Theibel at kende gennem flere ugentlige servicekontakter på hendes arbejdsplads .

Charlottes utrolig positive , smilende , forstående og venlige væsen løste alle problemer her med andre mennesker – selv de allervanskeligste – så vor nysgerrighed blev pirret , for hvordan kunne en person være så enestående ?

Vi begyndte også at tænke grundigere over Charlotte , da jeg på grundlag af en scanning havde fået konstateret gigt i knæet og skulle opereres og stod og diskuterede dette med en gruppe mennesker , da jeg pludselig så på Charlotte lidt væk , der bare rystede på hovedet – meget lidt . Jeg sagde nej til operationen og er Charlotte dybt taknemmelig den dag i dag !

Vi opdagede, at Charlotte kunne nogle ting og havde et indgående kendskab til andre , hvorfor vi tog timer hos hende for at få bedre styr på en del problemer , fordi hun rummede GLÆDE og KÆRLIGHED til livet mere end normalt , og så har hun nogle spirituelle værktøjer, som er utrolige.

Vi havde problemer indbyrdes og hver for sig , men når timen var endt, var vi altid glade og arbejdede med det, vi gerne ville forandre hos os selv.

Selvtilliden steg, og andres meninger om mig/os tonede ned . Bryder folk sig ikke om mig/os i dag konkluderes : Det er ikke mit/vort problem! Og så fremdeles med andre snærende bånd! Jo , Charlotte kan nogle ting , som andre terapeuter ikke kan , og hendes indfaldsvinkel er utrolig spændende . Hvad prisen for en time er betyder intet , for man kan ikke undgå at få noget med , som ikke glemmes og som har værdi i dagligdagen. Vi har konsulteret rigtig rigtig mange behandlere , og har et godt kendskab til mange retninger , men ingen slår Charlotte . Jeg/vi har ikke haft kontakt med hende i flere år ( selvom vi føler hun er der ) , men klarer os , som vi ønsker . Får vi brug for hjælp en dag , bliver det hende! Gå trygt til Charlotte Theibel – om ikke andet , så får du en stund med menneskelig varme , du vil nyde og huske ! Og så kan du begynde at ØNSKE !

Med glæde Bronja & Henning

”Jeg vidste det!

Jeg er ikke religiøst. Jeg synes, meditation er virkelig kedeligt. Jeg dyrker ikke yoga og spiser ingen eksotiske urter. Så hvad var det, der fik mig til at lede? Nysgerrighed!  

Jeg har altid haft en instinktiv følelse af, at jeg var en del af en større sammenhæng. Ikke nødvendigvis sammenhæng mellem mennesker, dyr etc. – men en universel sammenhæng. I know – det lyder lidt som volapyk, så lad mig forsøge at forklare. Da jeg begynder at se mig om efter én, der kan vise mig en større sammenhæng, er det fordi jeg er nysgerrig efter at forstå, hvordan tingene virkelig hænger sammen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg på dette tidspunkt, går glip af en masse fantastiske oplevelser, fordi jeg ikke forstår, hvordan tingene egentlig er forenet. Det er lidt som at misse årets bedste fest, bare fordi du ikke kan finde døren.

Charlotte er den bedste vejviser, jeg kunne ønske mig. Jeg skulle ikke tæske mig igennem læssevis af bøger, lave vision boards, meditere i evigheder el. lign. for at få min ah-ha oplevelse. Charlotte var fantastisk god til at tune ind på mig, så det aldrig blev en slavisk proces, der skulle følges, hvilket var en stor befrielse for mig. Jeg bruger min viden fra Charlottes coaching hver eneste dag, som en helt naturlig del af min tankeproces. At have en meget klar viden om, hvordan jeg selv – helt uafhængig af andre – kan skabe de oplevelser, jeg vil have i livet, er uvurderligt!

Der er intet mystisk eller uforklarligt i det – det er faktisk så indlysende simpelt. Sidder jeg så bare som Peter Plys med måsen plantet i guldkrukken og æder mig fed i honning hver dag? (her vil venner og familie råbe et rungende ”ja”, hvad maden angår). Nix! Jeg har lige så mange udfordringer, som alle andre, men det befriende er, at jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre ved det, når noget rammer mig.”

Carina Svendsen – Kend dine penge Aps

”Igennem coaching sessioner hos Charlotte Theibel er jeg blevet bevidst, om de ting der sker omkring mig, jeg har lært at give slip på modgangen og flyde med strømmen. Møder jeg de samme mønstre igen og igen, ved jeg, at jeg har til gode at blive yderligere bevidst om min tankegange og følelser. Når der sker mystiske bump eller andre vinker på min vej igennem livet, har jeg lært at anskue dem nysgerrigt og åbent i stedet for at blive bange og kæmpe imod. Charlottes tilgang er lige til og meget praksisnær, de værktøjer jeg fik med fra hver session var 1:1 overførbar, de var overskuelige og krævede ikke at jeg på nogen måde skulle lægge hele mit liv om.

Mit liv er blevet lettere at være i, det er blevet mere spændende og positivt, mennesker dukker op på de mest fantastiske tidspunkter, jobs kommer og går, penge kommer og går alt imens min kærlighed til livet vokser, det er et dejligt fundament at have.

Charlotte er et åbent, venligt og inspirerende menneske, jeg har følt mig utrolig tryg i vores sessioner og ønsker at andre vil give dem selv muligheden for at leve et lettere liv.”

Mika Røsholt, 34 år