“Jeg fik min varme, humørfyldte, vidunderlige mand tilbage”

Mandeliv

…for mænd med ambitioner !

Hormonbalancen er ikke kun vigtig blandt kvinder, hvilket betyder at mænd, der får hjælp til genoprettelse af hormonel balance med bioidentiske hormoner kan opleve betydelige fordele: Mere energi, bedre søvn, øget muskelmasse og styrke, vægttab, sund prostata og får sin potens tilbage!

Hvad sker der?

Det er en kendsgerning – hormonniveauerne falder med alderen, men hormonelle ubalancer hos mænd forekommer nu tidligere end før. Helt fra 30 -års alderen har mange mænd for høje niveauer af stresshormonet cortisol samt mangel på progesteron.

Hvorfor progesteron til mænd? Mænd har også brug for progesteron. Progesteron hjælper med at modvirke virkningerne af østrogen på den mandlige krop. Faktisk er progesteron en forløber for testosteron – det mandlige kønshormon. Når mænd bliver ældre og testosteron begynder at falde, øges østrogenniveauet støt. Efterhånden som østrogenniveauerne stiger, falder progesteronniveauerne. Symptomer på lavt progesteron hos mænd: Lav libido, vægtøgning, heftig snorken, importens, mande bryster, knogletab, muskeltab, træthed.

Derudover har mænd med lave niveauer af progesteron en højere risiko for at udvikle sundhedsmæssige forhold, såsom osteoporose, gigt og prostatacancer.

Se hvad du kan gøre for at rette op på balancen…

“Jeg fik min varme, humørfyldte, vidunderlige mand tilbage”

Siger Anna om Andrew efter tilskud af bioidentisk progesteron og homøopatisk DHEA tilskud.

logo-charlotte-theibel-bhrt
logo-charlotte-theibel-bhrt