Mænd -Hormontest, konsultation og opfølgning

Hormontest af testosteron, cortisol, østradiol, østriol, progesteron og DHEA.

Konsultation med analyse og plan samt telefonisk opfølgning.

Stress skal man have respekt for og være opmærksom på. Stress er lig med højt cortisol. Udbrændthed, dårlig søvn, dårlig sædkvalitet, nedsat sexlyst, mandebryster og vægtstigning samt risiko for prostataforstørrelse – blot for at nævne nogle af de ubalancer, der opstår hos mænd. Lave testosteronniveauer hos mænd kan også stamme fra: Højt forbrug af smertestillende piller (panodil, ipren, treo, kodymagnyl m.fl.), som er hormonforstyrrende, mavesyrenedsættende medicin, benzodiazepiner (sovemedicin, uro), hjerte medicin (fx calcium-blokker, beta-blokker), visse typer antibiotika (ketoconazole, metronidazole). Beta-blokker giver også lavt stofskifte.

 

 

Du modtager en hormonspyttest fra mig med GLS og et omfattende helbredsspørgeskema på mail. Herefter laves testen og sendes til det laboratorie, som jeg samarbejder med i Tyskland. Du modtager en pakkeseddel med fra mig til at sende med UPS til Tyskland, så fragtudgiften er inkluderet i prisen.

Du sender helbredsspørgeskemaet retur til mig. Efter ca. 14 dage er der svar på din hormontest og vi planlægger din konsultation.

Konsultationen: Jeg har analyseret din test og sammenholdt den med dit helbredsspørgeskema. Du får en grundig tilbagemelding på dine niveauer af hormoner, samt mit forslag til din genopretningsplan. Konsultationen varer mellem 60 -75 min.

Opfølgende telefonkonsultation efter ca. 3 måneder. Her tager vi en opfølgning på, hvordan du har det. Det anbefales, at få en opfølgende test efter cirka 8-12 måneder.

 

Mænd-Hormontest, konsultation og opfølgning

Pris: 3.500- DKK

Online konsultation; skype, facetime, telefon

<- Tilbage til Shoppen