Detoxify dig selv 

Blodprøvetest af niveauer af tungmetaller og vigtige mineraler samt hormonspyttest, konsultation og opfølgning.

Du har hørt om de skadelige tungmetaller, der er i overflod i vores hverdag, og kunne godt tænke dig at kende  dine niveauer? Vi ved, at stoffer som kviksølv, cadmium og bly har en skadelig virkning på kroppen, men nyere forskning viser også, at mange af disse tungmetaller har en østrogenvirkning på kroppen: de kan binde sig til og aktivere østrogenreceptorerne og dermed bidrage til den samlede østrogenbelastning af kroppen.    

Nogle af disse stoffer er ovenikøbet meget svære at få ud af kroppen igen, og derfor er der god grund til først og fremmest at prøve at undgå dem.  

Når det gælder kobber, så handler det især om mængden, fordi vi har brug for en lille smule kobber – det er faktisk et vigtigt næringsstof – men for meget kobber er meget skadeligt. 

Selen har en gavnlig virkning mod kræft og mod lavt stofskifte. Der foregår lige nu et forskningsprojekt på OUH med selen.  

Metaløstrogenerne er også carcinogener, kræftfremkaldende og at undgå dem så vidt muligt og udrense dem så meget som muligt vil derfor også være med til at forebygge kræft.   

Magnesium – et højt stressniveau kræver øgede mængder af C-vitamin og magnesium. En stresset periode kan betyde, at vi mister halvdelen af vores magnesiumdepot – og det bliver taget fra knoglerne.   

Du modtager begge test fra mig ( hormontest + detox test ) og sender dem selv til laboratoriet. Efter cirka 2 -3 uger har jeg svaret og  foretager min analyse.  Læs mere om hormontesten i min shop.

Forløbet spænder over ca. 6 mdr. fordi Detox, udrensnings processen, som jeg arbejder med understøtter lever, binyrer på holistisk vis – med hjælpemidler i form af kosttilskud og naturlige metoder, som vil overraske dig. Derudover arbejdes der med bioidentiske hormoner for at skabe hormonel balance. Vi er kontakt hver måned igennem forløbet.

Detoxify dig selv forløbet 

Pris: 7,995- DKK

Online Konsultation: Skype, Facetime, telefon

<- Tilbage til Shoppen