Hormontest, konsultation og opfølgning

 

Hormontest, konsultation med analyse og plan samt telefonisk opfølgning efter 3-4 måneder.

 

Denne løsning er til dig, der har lettere hormonelle ubalancer eller ønsker at forebygge mod din overgangsalder. Du ønsker, at kende niveauerne af dine hormoner samt få en plan for, hvordan du genopretter din balance. Målet er, at få dine hormoner i balance på holistisk vis. Måske skal du i en periode bruge bioidentiske hormoner. Helt sikkert skal du tilføje nogen kosttilskud samt støtte dine organer med kost og detox.

 

Du modtager en spyttest fra mig med GLS og et omfattende helbredsspørgeskema fra mig på mail. Herefter laves testen og sendes til det laboratorie, som jeg samarbejder med i Tyskland.

 

Du sender helbredsspørgeskemaet retur til mig.

 

Efter 2-3 uger er der svar på din hormontest og sammen planlægger vi din konsultation. Til konsultationen har jeg analyseret din test og sammenholdt det med dit helbredsspørgeskema, hvorefter du får en grundig tilbagemelding på dine niveauer af hormoner, samt mine forslag og en genopretningsplan.

 

Konsultationen varer mellem 60 -75 min.

Opfølgende telefonkonsultation efter 3 til 4 måneder, hvor vi tager en opfølgning på, hvordan du har det. Det anbefales, at få en opfølgende hormontest efter 6 måneder.

 

Hormontest, konsultation og opfølgning

Pris: 3.300,- DKK

Konsultation i Charlottenlund, eller online.

<- Tilbage til Shoppen