Hormontest, 2 konsultationer og 2 småjusteringer i forløbet.

 

Hormontest, konsultation med analyse og plan samt opfølgning efter 4-5 måneder.

Denne løsning er til dig, der har lettere hormonelle ubalancer eller ønsker at forebygge.  Du ønsker, at kende niveauerne af dine hormoner samt få en plan for, hvordan du genopretter din balance.

Hormonerne: Østradiol, østriol, progesteron, testosteron, DHEA og cortisol bliver målt i testen. Målet er at få dine hormoner i balance på holistisk vis. Måske skal du i en periode bruge bioidentiske hormoner. Helt sikkert skal du tilføje nogen kosttilskud samt støtte dine organer med kost og detox. 

Du modtager en hormonspyttest fra mig med GLS og et omfattende helbredsspørgeskema på mail. Herefter laves testen og sendes til det laboratorie, som jeg samarbejder med i Tyskland. Du modtager en pakkeseddel med fra mig til at sende med UPS til Tyskland, så fragtudgiften er inkluderet i prisen.

Du sender helbredsspørgeskemaet retur til mig. 

Efter ca. 2 uger er der svar på din hormontest og sammen planlægger vi din konsultation. Til konsultationen har jeg analyseret din test og sammenholdt det med dit helbredsspørgeskema, hvorefter du får en grundig tilbagemelding på dine niveauer af hormoner samt mine foreslag og en genopretningsplan specielt til dig. 

 

Første konsultation med analyse og vejledning varer mellem 60 -75 min. 

Opfølgende konsultation varer ca. 30 min. efter 4-5 måneder, hvor vi tager en opfølgning på hvordan du har det og lægger en plan for tiden fremover.

2 gange justeringer a 15 min. undervejs i forløbet.

Det anbefales, at få en opfølgende hormontest efter 8-12 måneder.

 

 

 

 

 

 

 

Hormontest, 2 konsultationer og 2 småjusteringer i forløbet.

kr. 3.500,

Online konsultation; Skype, Facetime, telefon

<- Tilbage til Shoppen