”Jeg-giver-ikke-slip-på-dig forløbet”

Forløb over 6 måneder: ”Jeg-giver-ikke-slip-på-dig forløbet”

2 hormontest, 3 konsultationer, 3 opfølgninger på telefon, video 1 hver måned, der er specielt lavet til dine helbredsudfordringer og bakket op af den sidste nye forskning på området + ekstra nyttig og relevant viden.

Denne viden vil klæde dig på, så du i fremtiden kan optimere dit helbred på holistisk vis.

Forløbet over 6 mdr.:

  • Du får tilsendt et helbredsspørgeskema, som returneres til mig inden konsultation
  • 1. konsultation inden hormontest, hvor jeg afdækker præcist, hvad du allerede nu kan gøre
  • Hormontest – du modtager med GLS en spyttest, som du laver hjemme og sender til laboratoriet efter aftale
  • 2. konsultation med testresultat, analyse samt mit forslag til en genopretningsplan
  • Videoer bliver sendt til dig hver måned igennem forløbet.
  • 1. opfølgning på telefon – helst efter 2 -3 måneder efter 1. hormontest, så vi kan tale om, hvorledes symptomerne er nu
  • 2. opfølgning på telefon efter yderligere 2 måneder, hvor vi igen afdækker symptomerne og eventuelt justerer, hvis der er ændrede behov
  • Ny hormontest efter cirka 5 måneder
  • 3. konsultation med nyt testresultat og en analyse samt en revideret
  • 3. opfølgning på telefon, hvor vi er i mål og din viden er et helt andet sted på de ubalancer, som du startede med.

Jeg har designet dette forløb ud fra min erfaring, der har vist mig, at mine klienter har brug for et længere forløb for at komme til de ønskede resultater. Forløbet er for dig med flere ubalancer og helbredsudfordringer. Det kan være udfordringer med stress, manglende energi, overgangsalder, hedeture, stofskifte problemer, fordøjelse, søvn, fertilitet, PMS, autoimmune sygdomme.

Jeg anbefaler dette forløb, hvis du har nogle af disse udfordringer, da jeg ved, hvor svært det er at komme i mål.

Du ønsker hjælp – så det virker på den lange bane.

Jeg giver ikke slip på dig efter 1. hormontest og konsultation, fordi vigtigheden i 2. hormontest jo netop viser os, hvad vi har fået udrettet og hvordan du skal fortsætte.

Jeg har udviklet videoer, som du får tilsendt, hvor du får del i en meget stor viden omkring hormoner, stress, stofskifte problematikker, kosttilskud/medicin, kost og alternativ kræftbehandling, så du kan lytte bedre til din krop fremover og forebygge.

Dette er relevant for både mænd og kvinder.

Undervejs er der mulighed for at sende enkelte mails til afklarende spørgsmål.

Jeg-giver-ikke-slip-på-dig-forløbet

Pris: 7.995,- DKK
Det er muligt at betale i to rater…

Konsultation i Charlottenlund og online.

<- Tilbage til Shoppen