”Jeg-giver-ikke-slip-på-dig forløbet”

 

Forløb over 6 måneder: ”Jeg-giver-ikke-slip-på-dig forløbet”

2 hormontest, 3 konsultationer, 3 opfølgninger på telefon og vi er i kontakt 1 gang hver måned. Alt er specielt lavet til dine helbredsudfordringer og bakket op af den sidste nye forskning på området + ekstra nyttig og relevant viden.

Denne viden vil klæde dig på, så du i fremtiden kan optimere dit helbred på holistisk vis.

Forløbet over 6 mdr:

Du får tilsendt et helbredsspørgeskema, som returneres til mig inden konsultation 1. konsultation inden hormontest, hvor jeg afdækker præcist, hvad du allerede nu kan gøre

 

 • Hormontest – du modtager med GLS en spyttest, som du laver hjemme og sender til laboratoriet efter aftale

   

  Du modtager en hormonspyttest fra mig med GLS og et omfattende helbredsspørgeskema på mail. Herefter laves testen og sendes til det laboratorie, som jeg samarbejder med i Tyskland. Du modtager en pakkeseddel med fra mig til at sende med UPS til Tyskland, så fragtudgiften er inkluderet i prisen.

 • 2. konsultation med testresultat, analyse samt mit forslag til en genopretningsplan.
 • Vi er i kontakt 1 gang hver måned igennem forløbet så du kan få sparring hele forløbet igennem.
 • 1. opfølgning – helst efter 2 -3 måneder efter 1. hormontest, så vi kan tale om, hvorledes symptomerne er nu
 • 2. opfølgning efter yderligere 2 – 3 måneder, hvor vi igen afdækker symptomerne og eventuelt justerer, hvis der er ændrede behov.
 • Ny hormontest efter cirka 5 -7 måneder
 • 3. konsultation med nyt testresultat og en analyse samt en revideret plan.

 

Jeg har designet dette forløb ud fra min erfaring, der har vist mig, at mine klienter har brug for et længere forløb for at komme til de ønskede resultater. Forløbet er for dig med flere ubalancer og helbredsudfordringer. Det kan være udfordringer med stress, manglende energi, overgangsalder, hedeture, stofskifte problemer, fordøjelse, søvn, fertilitet, PMS, autoimmune sygdomme.

 

Jeg anbefaler dette forløb, hvis du har nogle af disse udfordringer, da jeg ved, hvor svært det er at komme i mål.

Du ønsker hjælp – så det virker på den lange bane.

Jeg giver ikke slip på dig efter 1. hormontest og konsultation, fordi vigtigheden i 2. hormontest jo netop viser os, hvad vi har fået udrettet og hvordan du skal fortsætte.

Du får del i en meget stor viden omkring hormoner, stress, stofskifte problematikker, kosttilskud/medicin, kost og alternativ kræftbehandling, så du kan lytte bedre til din krop fremover og forebygge.

Dette er relevant for både mænd og kvinder.

Undervejs er der mulighed for at sende enkelte mails til afklarende spørgsmål.

 

Jeg-giver-ikke-slip-på-dig-forløbet

Pris: 8.300,- DKK
Det er muligt at betale i to rater…

Online konsultation: Skype, Facetime, telefon

<- Tilbage til Shoppen