Stofskiftetest og konsultation

Nu har du mulighed for at få målt relevante stofskiftetal samt at få forståelse på resultatet. Testen viser værdier for TSH, frit T4, frit T3 og anti-TPO.

Du modtager testen og sender den selv til laboratoriet. Efter cirka 2 uger har jeg svaret, og vi aftaler konsultation for at gennemgå dine stofskifteniveauer.

I skjoldbruskkirtlen dannes vores stofskiftehormoner. Er der problemer, vil det gå ud over tempoet i kroppen.  Er stofskiftet for lavt, vil alt i kroppen gå langsommere, tarmene gå i stå med forstoppelse og vægten stige. Kræfterne bliver små og humøret dårligt med symptomer på depression.

Stofskiftet styres fra hjernen gennem hypofysen, som producerer et hormon, TSH, der betyder Thyreoidea Stimulerende Hormon. TSH stimulerer skjoldbruskkirtlens produktion af stofskiftehormonerne tyroksin, T4, og T3. Er produktionen tilstrækkelig eller for høj? nedsættes dannelsen af TSH. Mange har fået lavt stofskifte i overgangsalderen – og deres læge opdager det ikke, da de frie stofskifteniveauer ikke måles. Det er en ond cirkel, der er svær at slippe fri fra, da du kan ikke tabe dig grundet stofskiftet. Østradiol og cortisol stiger hos langt de fleste, og så kører det i ring. Derfor er det vigtigt at få målt de frie stofskiftehormoner.

Stofskiftetest og konsultation

Pris: 2.495,- DKK

Online Konsultation: Skype, Facetime, telefon

<- Tilbage til Shoppen