Østrogenet østradiol lagres i fedtcellerne og der opstår noget der hedder  ” aromatase ”, som forvandler dit testosteron til østradiol i hormonkæden. Dette gør det sværere at forbrænde fedt og vanskeligere at opbygge muskler selvom du træner og du tager på i vægt. 

Rigtig mange kvinder og mænd oplever dette.

Du har markant lavere sexlyst i forhold til tidligere, oplever hedeture først om natten men kan også være i løbet af dagen og din søvn er ikke hvad den har været. Du har mange afbrydeler i søvnen og har svært ved at falde i søvn igen.

Langvarig forbrug af p-piller, hormon-spiral og

Ikke mindst Xeno-østrogener ( hormonforstyrrende stoffer) har denne indvirkning på østradiol niveauet. Det sidstnævnte er alle steder omkring os: i mad, cremer, personlig pleje produkter, køkkengrej, sofabetræk osv.

What to do? 

Med NHT Naturlig Hormonterapi ® og bioidentiske hormoner;

også kaldet Bioidentical Hormone Replacement Therapy tilfører du kroppen dét den kender.

Bioidentisk betyder at det er lavet med præcis samme molekyle sammensætning, som dét dine hormoner i kroppen er. Så kan kroppen genkende hormonet og det kan indgå i hormonkæden og omdanne sig rigtigt.

Målet er nået – det virker.

Charlotte Theibel arbejder med bioidentiske hormoner – NHT Naturlig Hormonterapi ®. En evidens- og forskningsbaseret viden, som rækker 80 år tilbage. 

Book en hormontest hos The Hormone Club, som giver dig grundig vejledning i at genoprette DIN naturlige hormonbalance.